I Love You Record Store Day

Svinot neatkarīgo ierakstu izdevniecību dienu piedāvājam jaunu un, iespējams, nedzirdētu grupu Cilvēks – Sapņotājs, pēc tam Matīss Kļaviņš prezentēs savu tikko iznākušo EP un visam tam pa vidu un pēc, Alise Stefanoviča uzspēlēs atbilstošu muziku.

Lūk arī par I Love You Records speciālpiedāvājumu!

Lielā ILY Rec noliktavas tīrīšana – visiem I Love You Records izdotajiem CD cenas kritīs uz 5 EUR, bet viniliem 10 EUR. ( alise joste , Ewert and The Two Dragons, Inokentijs Mārpls, Laika SunsMaiNekkMomendMona De BoParára, Pienvedēja Piedzīvojumi, Sibyl Vane (band, EST)The Sound PoetsSons of Noel and Adrian and Zebra Island )

Pērkot CD vai LP izvēlies vienu no ILYRec agrīno izdevumu promokopijām par velti (Goran Gora, Alise Joste, Mona De Bo, Martin Confused, Gaujarts).

Piedāvājums spēkā tikai un vienīgi sestdien, un tikai un vienīgi Aldaru ielā 9.

Tiem, kas labprātāk iegādātu ierakstus mūsu interneta veikalā tikai sestdien ir iespēja, pērkot vienu CD vai vinilplati, iegūt kādu no I Love You Records izdotajiem albumiem CD formātā. Kas ir jādara? Nopērc vienu CD vai vinilu un par izvēlēto CD atraksti mums epastā – records@iloveyou.lv.